PC

Prikazane prve fotografije iz prve ekspanzije za Doom Eternal

Doom Eternal je izašao krajem marta i sa sobom je doneo nova osveženja u ovaj kultni serijal pucačina, a sada je stigao red na dodatno proširenje ponude i priče.

Bethesda i idSoftware nastavljaju da Doom Eternal obogaćuju kroz ekspanzije, od kojih se prva treba uskoro pojaviti. Putem zvaničnog Twitter profila igre su objavljene prve dve fotografije iz nadolazeće ekspanzije koja donosi novu priču.

Fotografije prikazuju nove lokacije na kojima će Doomguy komadati demone, putem kojih vidimo dosta jaku atmosferu prepunu naučno-fantastičnih elemenata.

Ipak fotografije ne otkrivaju mnogo detalja vezanih za samu srž prvog DLC dodatka, pa smo za sada i dalje uskraćeni dodatnih informacija o neprijateljima sa kojima ćemo se susresti, potencijalnim novinama, kao i o datumu izlaska.

Doom Eternal je dobio dosta pozitivnih ocena, od nas jaku devetku, i prodaja je bila zadovoljavajuća, sa milion primeraka prodatih u prvih nedelju dana. Jedini problem, koji i dalje postoji, jeste onaj vezan za muziku igre i saradnju sa Mikom Gordonom, poznatim kompozitorom sa kojim je idSoftware imao nekoliko problema, zbog čega on neće raditi na numerama za ekspanzije. Samim tim, ostaje da vidimo da li će muzička podloga biti na nivou Doom igara, ili će bez Gordona biti osetni pad kvaliteta.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top