PC

Strategija Ashes of the Singularity: Escalation je besplatna na Humble Bundle do 10. maja

Besplatnom darivanju igara ove nedelje se pridružuje i Humble Bundle. Tako pored strategije Death Coming na Epic Games Store imate priliku da ugrabite još jednu igru.

Humble Bundle sve do nedelje, 10. maja u 19 časova poklanja igru Ashes of the Singularity: Escalation. Potrebno je samo da pratite ovaj link, prijavite se na newsletter(ako niste do sada) i potom na mejl dobijate aktivacioni kod za Steam platformu. Nakon toga, igra zauvek ostaje u vašoj kolekciji.

Ashes of the Singularity: Escalation je strategija u realnom vremenu(RTS) studija Stardock Entertainment, u kojoj kontrolišete svemirsku armiju u borbi protiv Substrata koji žele da unište ljudsku vrstu.

Osnovama igre se možete učiti u singlplejer kampanji, a kada ste dovoljno sigurni u svoje strateško znanje, možete odmeriti snagu sa drugim igračima u multiplejer modovima. Ova igra vam može poslužiti i za testiranje snage računara putem ugrađenog benchmark dodatka.

Strategija je dosta interesantna, pogotovu za fanove žanra, ali će se dopasti i igračima koji nisu toliko vični igranju ovog tipa igara.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top