PC

Capcom će u narednih 10 meseci izdati nekoliko AAA igara

Sa najnovijim finansijskim izveštajem, Capcom je objavio da treću godinu zaredom beleži rekordan profit zahvaljujući odličnom katalogu video igara, kojeg predvode Resident Evil 2 i 3 rimejk izdanja, kao i Monster Hunter World, gde je u fiskalnoj godini za nama prodato preko 25 miliona primeraka igara.

Capcom prognozira da će ova fiskalna godina biti još bolja od prethodnih, sa očekivanjima da će biti oko 28 miliona prodatih primeraka. Tu će naravno pomoći nove igre koje se trebaju pojaviti do kraja marta 2021. godine, kada se završava tekuća fiskalna godina.

U izveštaju je navedeno da će u narednih 10 meseci izaći nekoliko AAA naslova koji će dovesti do povećane prodaje i zarade, bez tačno navedenog broja igara, ali sa objašnjenjem da će ih biti manje nego prethodnih.

Igre koje će biti objavljene su trenutno misterija, ali sudeći po glasinama jedna od igara bi mogao biti Resident Evil 8, navodno nazvan Village, koji bi mogao biti najjezivija igra u serijalu. Od ostalih serijala je teško nagađati, ali postoji šansa da će neka zaboravljena franšiza biti vraćena u život.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top