Vesti

Guerrilla Collective je novi digitalni festival igara koji se održava ovog leta

Sa početkom pandemije korona virusa i otkazanim E3 2020, učinilo se kao da će ovoga leta biti dosta malo objava i skupova vezanih za video igre, ali izgleda da će toga biti daleko više nego do sada.

Microsoft i Soni spremaju svoje događaje vezane za dolazak novih konzola, izdavači sami organizuju digitalne prezentacije noviteta, uticajni Džef Kinli je pokrenuo četvoromesečni letnji festival igara, a toj grupi se pridružuje i Guerrilla Collective.

Guerrilla Collective je digitalni festival video igara koji je fokusiran na indie scenu, odnosno na igre mahom studija i partnera. Organizator je Medie Indie Exchange, sa Gregom Milerom kao domaćinom, a ovaj festival je snage udružio sa PC Gamer Show.

Festival će trajati od 6. do 8. juna i u tom periodu će preko 20 developera/učesnika otkriti novitete koje sprema za igrače. Pored najava novih igara očekuju se i specijalni događaji u znak proslave gejming kultire i nezavisne produkcije.

Pred nama je uzbudljivo leto prepuno novih najava, a nama ostaje samo da sve to lepo ispratimo.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top