PC

Season Pass za Assassin’s Creed Valhalla će govoriti o Legendi Beovulfa

Kao što je slučaj sa velikim brojem igara današnjice, Assassin’s Creed Valhalla će na samom izlasku nuditi nekoliko različitih izdanja, uz koje dolazi sezonska propusnica sa dodatnim sadržajem.

Zahvaljujući grešci nemačke Ubisoft prodavnice, otkriven je početni sadržaj sezonske propusnice za Assassin’s Creed Valhalla, koji će doneti jednu ekskluzivnu misiju.

Ova propusnica neće doneti samo vizuelne dodatke, već će njeni kupci dobiti specijalni deo priče nazvan The Legend of Beowulf. Na procureloj stranici sa ovim detaljima stoji samo “otkrijete surovu istinu iza legende”, kao i da će dodatak biti dostupan od prvog dana uz ostale pogodnosti.

Malo je šteta što ep o Beovulfu, i njegov tri velike bitke, neće biti sastavni deo Assassin’s Creed Valhalla, već je potrebno dati dodatne novce, ali politika kompanije Ubisoft je takva.

Ubisoft i Valhalla su nedavno bili meta velikih kritika povodom razočaravajućeg otkrivanja gejmpleja, gde gejmpleja zapravo nije bilo, tako da je marketinška kampanja svakako nešto na čemu je potrebno poraditi u narednim mesecima.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top