PC

Švarci ponovo kao Dutch u Predator: Hunting Grounds

Asimetrična multiplejer pucačina Predator: Huntung Grounds sa najnovijim apdejtom dobija novo pojačanje u vidu dobro poznatog lica.

Predator sada dobija dostojnog protivnika u vidu Arnolda Švarcenegera, odnosno Dutcha, karaktera kojeg igra u filmu Predator iz 1987. godine.

Pored ovog karaktera, u igri je novi delić priče koji govori o tome gde je Dutch bio svih ovih godina, koji će biti besplatan, dok će se lik naplaćivati. Razvojni tim je konsultovao Švarcenegera, koji je takođe darovao svoj glas za dodatak u vidu priče.

Ovo je prvi dodatak od brojnih planiranih za Predator Hunting Grounds, i svakako je impresivno videti čuvenog glumca u ovoj igri.

Dutch, zajedno sa pričom o njegovim aktivnostima posle originalnog filma, na lovišta dolazi 26. maja.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top