PC

Tony Hawk’s Pro Skater 1 i 2 dobijaju dugo očekivane remastere

Godinama unazad očekujemo dostojnu skejting igru, naravno onu koja počinje sa imenom legendarnog skejtera Tony Hawk.

Bilo je dosta glasina, a sada prvi i drugi deo serijala Tony Hawk Pro Skater dobijaju zaslužena remaster izdanja. Taj zadatak je dobio studio Vicarious Vision, koji stoji iza remastera Crash igara, i na osnovu trejlera može se reći da je odrađen odličan posao.

Ove igre su se pojavile pre 20 godina, i nova izdanja izgledaju kao više od remastera pošto je grafika značajno modernizovana za današnje standarde sa podrškom za 4K rezoluciju. Sama srž gejmpleja i mehanika upravljanja skejtom je ostala verna originalnim naslovima, a Vicarious Vision se to proširio tako što je oba naslova povezao u jednu celinu sa lakim prelaskom iz jedne u drugu. Svaki nivo iz originala je tu, zajedno sa karakterima i trikovima.

Novina je unapređeni multiplejer, sa opcijama za onlajn i oflajn igranjem, kao i mod za kreiranje spostvenog parka za skejtovanje.

Original
Remaster izdanje

Nekoliko trenutaka pre samog predstavljanja trejlera, na zvaničnom Twitter profilu čuvenog Tonija Hoka je osvanuo tvit kojim je objavljeno da dobijamo remastere, a trejler je to i potvrdio sa datumom izlaska zakazanim za 4. septembar na PC(EGS), PS4 i Xbox One.

Ovo je prva igra koja je najavljena kao deo Summer Game Festivala, a obećano je da će svake nedelje u narednih 4 meseci biti napravljena najava neke nove igre.

Sudeći po ovome, očekuje nas uzbudljiv period letnjih najava, a pored ovog festivala nas očekuje i gomila drugih događaja od strane Sonija, Majkrosofta, nezavisnih developera i mnogih drugih izdavača.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top