PlayStation 5

Fortnite: Battle Royale će od prvog dana biti dostupan za PS5 i Xbox Series X

Dobili smo potvrdu da će još jedan naslov od prvog dana biti dostupan za next-gen konzole, i to je besplatni Fortnite: Battle Royale.

To je bilo sasvim očekivano, a danas je i od strane kompanije Epic Games potvrđen izlazak za PS5 i Xbox Series X, uz naznaku o budućnosti koja očekuje ovaj multiplejer naslov.

Ova kompanija je nedavno prikazala demo za Unreal 5 endžin koji pokreće Playstation 5 konzola, sa fotorealističnim teksturama renderovanim u stvarnom vremenu.

Unreal 5 endžin će u masovnu upotrebu ući već od naredne godine za sve developere, kada će i Fortnite: Battle Royale preći na novu tehnologiju. Ovo je prva najavljena igra koje će migrirati na novi endžin, a sudeći po sličnostima sa Unreal 4, taj proces ne bi trebao biti preterano težak za ostale developere.

Moraćemo još da se strpimo dok ne vidimo kako će Fortnite izgledati sa modernim tehnologijama koje daju detaljan prikaz okruženja sa realističnim osvetljenjem, a pitanje je i koja će mašina biti potrebna za pokretanje ovakvih igara.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top