PC

Real Madrid bi mogao postati ekskluzivno dostupan u PES 2021

Rivalstva između igara su se u prošlosti rešavala napornim radom i izdavanjem što boljeg novog izdanja, što pre svega važi za PES i FIFA naslove.

Međutim, pojam ekskluzivnosti je ovih godina postao izuzetno popularan u industriji igara, pa tako i na polju fudbalskih simulacija, sa obostranim pokušajem privlačenja fanova na foru “ja imam nešto što onaj drugi nema”.

EA je 2018. godine “oteo” Ligu šampiona Konamiju, koja je pre toga bila dugogodišnji partner kompanije sa istoka. Prošle godine je Juventus, barem onaj virtuelni, postao ekskluzivno dostupan putem PES 2020, a sa njim i Ronaldo, što je dovelo do pada akcija kompanije EA od čak 15%.

Konami i ove godine želi da za eFootball PES 2021 obezbedi neki tim kao ekskluzivu, a prema glasinama, oko je bacio na Real Madrid.

Izvor koji je ranije otkrio tačne detalje vezane za ekskluzivnost u sportskim igrama je na Twitteru naveo da Konami nudi 15% veću sumu novca za ekskluzivnost tima nego što Electronic Arts trenutno plaća za licencu. Ovaj izvor takođe navodi da se vode pregovori i sa Barselonom. Naravno, kao i sa svim glasinama, moraćemo da sačekamo na zvaničnu objavu.

Ako se glasine ostvare, EA bi pretrpeo veliki udarac, i morao da umesto imena i obeležja Real Madrida stavi neko “lažno”, kao što je Juventus u FIFA 20 nazvan Piemonte Calcio.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top