PC

Crusader Kings 3 sa novim trejlerom dobio datum izlaska

Dugo očekivani nastavak u Crusader Kings serijalu stiže ove godine, a Paradox Interactive je odličnim trejlerom otkrio tačan datum izlaska, a tu je i novi prikaz gejmpleja.

U srednjevekovne odore i komandovanje vojskom ćemo se upustiti već od 1. septembra, kada će igra zvanično postati dostupna. Trejler je sastavljen iz CGI scena i prikazuje teški put do trona,uz podsetnik da je to tek početak.

Zajedno sa datumom izlaska je omogućeno prednaručivanje, tako da nestprljivi fanovi već sada mogu obezbediti svoju kopiju igre putem ovog linka.

(tekst se nastavlja ispod)

Crusader Kings III je izgrađen na čvrstim osnovama prethodnika, ali sa savremenim prikazom strateških dešavanja na ekranu, gde su 2D portreti zamenjeni 3D modelima karaktera. Po pitanju mehanika se očekuju razna proširenja, a Paradox je ranije otkrio da će sve religije i skoro svi modeli vladavine Srednjeg veka biti dostupni kroz igru.

Mapa na kojoj ćete vi imati direktni uticaj je čak 4 puta detaljnije urađena od prethodne i veća je po površini. Igra će pokrivati dosta dug istorijski period, od doba Vikinga pa sve do pada Carigrada, tako da se pripremite na vreme za 1. septembar.

Uz trejler je objavljen i video sa nekoliko minuta gejmpleja iza kojeg stoji IGN:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top