PC

Fallout 76 je besplatan za igranje ovog vikenda

Najnovije izdanje u Fallout serijalu nije imalo preteranog uspeha pred publikom, pa je zato okružen mahom negativnim reakcijama igrača.

Negativitetu je dodatno doprinela Bethesda lošim vođenjem situacije, čime su preko potrebne ispravke tek kasnije dodate u igru(neke još uvek nisu), a na listi se nalazi i loše ophođenje prema maloj preostaloj bazi igrača.

U pokušaju da se broj igrača u Fallout 76 poveća, Bethesda je organizovala vikend besplatnog igranja u kojem se može okusiti većina sadržaja koja se nalazi u ponudi. Vikend besplatnog igranja važi za PC, PS4 i Xbox One platforme i trajaće sve do 18. maja, a tokom istog perioda je aktivno dupliranje iskustva(XP) što ubrzava napredak kroz ovaj survival naslov.

Fallout 76 vredi isprobati sada, pogotovu pošto je u aprilu dodata besplatna ekspanzija Wastelanders, sa kojom je Fallout 76 dobio novu priču, NPC karaktere, nove lokacije, neprijatelje i još dosta toga.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top