PC

Square Enix ovog leta neće održati digitalnu prezentaciju, u pripremi individualne najave

Izdavač Square Enix je jedan od retkih koji ovog leta neće održati digitalnu prezentaciju gde bi izdao najave nadolazećih igara i novine vezane za postojeće projekte.

Umesto digitalne prezentacije koja bi se odvijala u vidu rapidnog predstavljanja sa kratkim komentarima developera, Square Enix će se fokusirati na individualne najave u daleko manjem obimu i različitim vremenskim intervalima tokom trajanja leta.

Od prezentacije se odustalo zbog pandemije korona virusa, koja znatno otežava kreiranje takvog događaja, a ujedno je potrebno i veće ulaganje nego inače. Pored ovog izdavača, kompanija Bethesda je takođe odustala od digitalne prezentacije i predtavljanja će održati u sličnom maniru.

Od Square Enix ovog leta očekujemo da pruži više detalja o nadolazećem sadržaju za Final Fantasy VII Remake, kao i za zimus otkazani superherojski Marvel’s Avengers, uz najave nekih noviteta.

Sa druge strane, mnogi su zbog otkazanog E3 2020 rešili da slobodan prostor zauzmu raznim događajima koji će biti prepuni vesti o video igrama, pa tako u junu imamo Playstation predstavljanje, EA Play, Guerrilla Collective namenjen nezavisnim developerima i brojne druge.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top