PC

Aegis Defenders je besplatan za preuzimanje na Humble Bundle

Platforma Humble Bundle se takođe uključila u aktivno darivanje besplatnih igara, pa je tako i ove nedelje obogaćena ponuda naslova kojima se mogu obogatiti biblioteke.

Od sada, pa sve do nedelje, 17. maja, u 19 časova možete potpuno besplatno preuzeti akcionu 2D platformer Aegis Defenders. Potrebno je otići na ovaj link, pretplatiti se na Humble mejling listu nakon čega dobijate ključ koji trebate aktivirati na Steamu i igra je vaša zauvek.

Procedura je izuzetno prosta kao i do sada, a kada to završite pred vama je mešavina tower defense i metroidvanije u kojoj možete istraživati svet Elam prikazan u šarenolikom vizuelnom stilu. Pred vama su mehanike gradnje i borbe protiv napadača sa širokim rosterom lako smenjivih karaktera.

Ovih dana imate na raspolaganju besplatno preuzimanje GTA V na Epic Games Store, kao i Discovery Tour modova na uPlay platformi.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top