PC

Fallout 76 dobija do kraja godine dobija sistem sezonske propusnice i promene u progresiji

Katastrofalno lansiranje Fallout 76 bilo je veliki udarac za Bethesdu koja i u mesecima nakon izlaska nekako nije mogla da se sabere što je samo stvorilo dodatni jaz između igre i igrača.

Tek nakon godinu i nešto dana, ova kompanija pravi klimave ali pozitivne korake kada je u pitanju budućnost za Fallout 76. U aprilu je izdata besplatna Wastelanders ekspanzija sa kojom su stigli dugo očekivani dodaci, poput NPC karaktera i ispravki.

To je samo početak kada su u pitanju novine za 2020. godinu, pošto je nedavno otkriven plan sadržaja za naredne mesece. Prvi novitet koji stiže već ovog leta je prelazak sa Challenges na Seasons sistem koji predstavlja blago izmenjenu verziju masovno korišćene sezonske propusnice u igrama.

Pročitajte još: Fallout 76 je besplatan za igranje tokom vikenda

Seasons dodatak stiže sa Update 20, od kada će se svake godine održavati 4 sezone u trajanju od 10 nedelja, sa pauzama između sezona. Kako bi ovaj sistem zaživeo u igri, letnja sezonska propusnica će biti besplatna za sve.

Pred igračima je novi sistem progresije, predstavljen u vidu igre na tabli, gde kompletiranjem zadataka napredujete kroz rankove i sakupljate nagrade za to. Nagrade se ogledaju u vidu kozmetike, dodataka za kamp, Atome, in-game valutu i slično.

Izazovi ne odlaze u potpunosti, već su integrisani u Seasons sistem, tako da će ih biti više, i biće generalno lakši za kompletiranje.Tokom letnjeg perioda u igri, dolazi boss događaj Legendary težine sa specijalnim nagradama, kao i opcija javnih timova.

Za jesen je planirana druga sezona, događaj vezan za bombe, dnevne operacije i potpuno novi Questline. Tokom zime će se nastaviti inovacije, pa pored treće sezone dolaze izmene u inventaru, načinu gradnje skloništa i Expeditions dodatka za produbljeno avanturisanje u post-apokaliptičnom svetu.

Kompletnu listu sa novinama možete pogledati ispod.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top