PlayStation 4

Predstavljeno čak 18 minuta gejmpleja iz PS4 ekskluzive Ghost of Tsushima

Ghost of Tsushima je Playstation 4 ekskluziva najavljena još 2017. godine, o kojoj se zapravo saznalo jako malo, barem do sada, pošto je izdato čak 18 minuta gejmpleja u kojem se otkrivaju mnogi detalji o svetu feudalnog Japana.

Ranije je prikazan gejmplej u vidu boss borbe, a tokom nedavno održane State of Play prezentacije je pružen uvid u mnoge druge elemente borbe, kao i samog istraživanja sveta.

Video otkriva da postoje dva stila borbe u igri, časni samurajski i Ghost mod u kojem se borite bez poštovanja ratničkog kodeksa, gde ćete strah koristiti kao oružje. Oba su prikazana i svaki ima svoja pravila i začkoljice koje čine igru zanimljivijom. Ovo ujedno daje šansu za dva prelaska kampanje.

Pored same mehanike borbe, u videu je prikazano da ćete moći da se družite sa lisicama tokom istraživanja ostrva. Velika teritorija pruža razne aktivnosti u kojima se možete prepustiti u potpunosti. Otkriveno je i da će igra imati izuzetno bogati photo mode, koji će dozvoljavati da pravite pokretne fotografije sa sve muzikom, a u ponudu je uključen i crno-beli Kurosava filter, kojim se odaje počast čuvenom režiseru

Ghost of Tsushima je nedavno dobio novi datum izlaska, tako da će se pred Playstation publikom pojaviti 17. jula.

Uživajte:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top