PC

Titanfall 3 trenutno nije u razvoju

Studio Respawn Entertainment, koji se nalazi u vlasništvu izdavača Electronic Arts, iza sebe ima izuzetno uspešan period kada su u pitanju video igre.

Singlplejer iskustvo Star Wars Jedi: Fallen Order je nadmašilo očekivanja po prodaji i za sobom ima pozitivne reakcije publike, a Battle Royale pucačina Apex Legends nastavlja da raste iz dana u dan sa nedavno izdatom petom sezonom.

Apex Legends je igra izgrađena na osnovama Titanfall serijala, i sa njenim pojavljivanjem je rečeno da je u razvoju još jedan projekat sa titanima kao glavnim akterima. O tom projektu smo čekali da čujemo tokom prošle godine, ali nikavih reči nije bilo.

Sada izgleda kao da se od tog projekta u potpunosti odustalo, pošto je jedan od osnivača studija, Vins Zampela, u intervjuu za IGN naveo da se trenutno ne radi na projektu vezanom za Titanfall brend, tako da igrači ne mogu očekivati nešto u skorijem periodu, a tu se ubraja i Titanfall 3.

Ova izjava osnivača studija dolazi kao iznenađenje, pošto se iz nje može izvući da je projekat koji je nagoveštavan prošle godine otkazan. Zampela se nije dotakao te igre, ali je rekao da Titanfall čini srž samog studija i da je “uvek tu”, tako da budućnost može biti u znaku titana.

Respawn Entertainment već ima pune ruke posla, i može biti da je projekat otkazan kako bi se pružila podrška sadružaju u Apex Legends, a bitno je napomenuti i da je nedavno potvrđeno da se radi na nastavku za Jedi: Fallen Order.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top