PC

Ubisoft će ove godine izdati još jednu AAA igru koja još uvek nije najavljena

Kompanijama koje su izdale finansijski izveštaj za prethodni kvartal i završenu fiskalnu godinu se pridružuje i francuski Ubisoft.

Ova kompanija je pored ostvarenog finansijskog uspeha na tržištu igara u prethodnoj godini, otkrila i da je 10 igara koje su se pojavile za aktuelnu generaciju konzola prodato u preko 10 miliona primeraka(zasebno), što samo po sebi govori o uspehu u periodu nakon 2014. godine pa do danas.

Ambiciozni planovi postoje i za predstojeći period, pošto Ubisoft planira da u narednim mesecima, odnosno do 31. marta 2021. izda ukupno 5 AAA igara. 4 naslova su već najavljena – Watch Dogs: Legion, R6 Quarantine, Gods & Monsters i Assassin’s Creed Valhalla, dok je peti prava misterija.

Ubisoft je ostao misteriozan po pitanju pete igre, ali je dao nagoveštaj da je to AAA projekat koji je deo jedne od najvećih franšiza koju poseduje. Ubisoft iza sebe ima dosta velikih franšiza, AC i Watch Dogs serijale isključujemo jer  se već nalaze na listi, ali zato postoji šansa da dobijemo novi Prince of Persia, Far Cry ili čak Splinter Cell.

Glasina da je u razvoju nova Prince of Persia ili Splinter Cell igra ima već duži period, ali to nije potvrđeno. Bilo bi odlično kada bismo dobili nove naslove, pošto je prošlo više od 7 godina.

Sa druge strane, u izveštaju je izdato upozorenje da bi jedan od ovih naslova mogao biti odložen za period nakon marta 2021. godine, ali nije navedeno o kojem naslovu je reč.

Zvanična najava pete misteriozne igre će se najverovatnije odigrati 12. jula, na Ubisoft Forward prezentaciji, gde ćemo saznati još novih detalja. Pored AAA igara, Ubisoft ima u planu izdavanje i nekoliko “manjih”, poput Roller Champions, Elite Squad i drugih.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top