PlayStation 5

Sony naveo da su detalji o izlasku Playstation 5 netačni, ne izlazi u oktobru

Datumi izlaska za narednu generaciju konzola su i dalje velika misterija, pošto Soni i Majkrosoft samo navode prazničnu sezonu 2020. godine kao okvirni period kada se PS5 i Xbox Series X mogu očekivati.

U nedavnom oglasu za posao kompanije Soni je pronađen detalj koji upućuje na to da ćemo Playstation 5 konzolu dobiti već u oktobru ove godine, što je generalno raniji datum nego što je bilo slučaj sa PS4.

Soni je u odgovoru za portal Famitsu naveo da Playstation 5 ne izlazi u oktobru, već da je u tom listingu došlo do greške iza koje stoje ljudi odgovorni za taj oglas. Konkretniji datum ni ovom prilikom nije pružen tako da se dolazak pete generacije najverovatnije očekuje tokom novembra, ali to tek ostaje da se vidi.

Više detalja o Playstation 5 konzoli očekujemo u narednim mesecima, sa pravim predstavljanjem i odnosu na do sada tiho deljene detalje, kao što je uvodna animacija za Playstation ekskluzive, logo, i Dual Sense kontroler.

Ova japanska kompanija je nedavno sa finansijskim izveštajem navela da produkcija PS5 konzola teče po planu, kao i razvoj ekskluziva koje će se pojaviti od prvog dana.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top