PC

Varalice u CoD: Warzone pobesnele zbog novih anti-cheat mera

Kao što je generalno slučaj sa free2play igrama, varalice su i u Call of Duty: Warzone veliki problem praktično od samog izlaska. I pored prilično velikog broja banovanih igrača koji su kršili pravila, broj čitera se nije smanjivao što je dovelo do problema za druge igrače.

Nedavno su developeri igre uveli novi niz mera protiv varanja u igri, među kojima se našla i obavezna dvofaktorska autentikacija putem SMS poruke. Ovaj način verfikovanja novog naloga znači da ako taj isti nalog dobije ban onda igrač mora pronaći novi broj, čime se otežava kreiranje novih naloga u svrhu varanja.

Mera nezaobilazna, ali je to dosta teže, pošto vam je potreban drugi broj telefona za novi nalog, a tu imamo i dodatne mere poput banovanja na osnovu serijskog broja hardvera koji posedujete.

Varalice su zbog svih ovih mera postali poprilično razočarani i svoje nezadovoljstvo nisu krili na raznim forumima. Mnogi se žale na to da više neće nikada moći da igraju Warzone zato što su varali, a nekima je prekinuta praksa kreiranja velikog  broja naloga za varanje.

Verovatno postoji još izjava frustriranih varalica, ali je i ovo dovoljno videti. Nadamo se da će se to pokazati i u praksi i da će ovaj Battle Royale naslov biti ispunjen poštenom igrom.

Cheaters forums are now full of whining people that can’t play anymore. What a wonderful feeling. Thank you, IW. from CODWarzone

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top