PC

Besplatni MMO Phantasy Star Online 2 polako postaje dostupan u celom svetu

Phantasy Star Online 2, besplatna MMO igra koja je već oko 8 godina dostupna samo na teritoriji Japana, konačno dolazi na zapadno tržište, zahvaljujući kompaniji Microsoft.

Majkrosoft je prošle godine na E3 2019 najavio da će ovaj naslov konačno ugledati svetlost dana izvan Azije, i to će se desiti već ove nedelje. Phantasy Star Online 2 će postati dostupan za igranje na PC platformi putem Microsoft Store, i naravno, biće besplatan za igranje sa podržanim engleskim jezikom.

Ovaj naslov će sada postati dostupan prvenstveno na tržištu Severne Amerike, mada igrači iz drugih regija mogu pristupiti igri promenom lokacija, pošto regija nije zaključana, ali to može dovesti do povećanja pinga.

Za sada nema vesti o zvaničnoj verziji Phantasy Star Online 2 u Evropi, ali će se to verovatno promeniti u narednim mesecima.
Ovaj RPG naslov je izuzetno popularan u Japanu, sa preko 4,5 miliona registrovanih korisnika, a konačno će i ostatak sveta moći da iskusi šta krasi Phantasy Star Online 2.

Ovo nije jedina igra koja nakon dugog niza godina prelazi na ostale regije, pošto je Microsoft obezbedio i Crossfire pucačinu, gde Remedy Entertainment radi na specijalnoj kampanji namenjenoj zapadnom tržištu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top