Vesti

Beta za Artifact 2.0 počinje naredne nedelje

Valve uveliko radi na potpunom preobražaju kartične igre Artifact, sa 2.0 verzijom koja se treba pojaviti ove godine.

Pre nego što zvanična 2.0 verzija igre ugleda svetlost dana, Artifact će neko vreme provesti u beta testiranju, gde će određena grupa igrača imati priliku da sve novine natenane degustira i podeli svoje mišljenje sa developerima.

Valve je sada otkrio da će beta početi do kraja meseca maja, pošto se prijave otvaraju već početkom naredne nedelje. Beta testiranje će se održati u dve faze, u prvoj će vlasnici originalne verzije igre imati ponudu da se prijave već početkom naredne nedelje. Te prijave ne znače direktni pristup 2.0 verziji igre, već se time samo ulazi u proces selekcije.

Druga faza beta testiranja će omogućiti pristup široj publici, odnosno svima koji ne poseduju Artifact. Valve je u zvaničnoj objavi naveo da će ovo beta tesiranje trajati duže od prethodnog kako bi se više pažnje posvetilo razvoju i prilagođavanju novina.

Upozoreno je da će tokom testiranja biti dosta bagova i nedovršenih sekvenci gejmpleja, ali je to sve kako bi Artifact 2.0 postao igra kakva je trebala biti još na samom početku.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top