PC

Call of Duty: Modern Warfare sada zauzima oko 200GB prostora

Još sa inicijalno najavljenim sistemskim zahtevima je naglašeno da će Call of Duty: Modern Warfare “pojesti” dobar deo prostora na diskovima igrača, čak 175 GB.

Od izlaska je prošlo više od 6 meseci i zahvaljujući dodacima izdatim u prethodnom periodu igra sada zauzima oko 200GB prostora. Nedavni apdejt koji je otvorio bunkere u igrama je sam težak oko 30GB, čime se nastavlja frustracija igrača i potreba za dodatnim oslobađanjem prostora ako žele da nastave sa igranjem.

Cifra od 200GB važi za sam Modern Warfare, Warzone Battle Royale dodatak(samostalno uzima oko 150GB) i ostale elemente koje nudi ovaj prošlogodišnji naslov, ali nije prostor na disku jedini parametar koji frustrira igrače, pošto je i sama potreba za preuzimanjem velikih paketa opterećenje, pogotovu ako imate ograničen internet paket.

Veličina igara u proteklom periodu je postala izuzetno zabrinjavajući element kod igrača, pošto je potrebno dosta žrtvovanja, ili kupovine novih smeštajnih kapaciteta. Ono što je pod znakom pitanja je da li će se ovaj trend nastaviti i sa narednom generacijom konzola, ili je izmišljena nova tehnologija za kompresiju sadržaja.

CoD: Warzone, koji je već najavljen za Playstation 5 i Xbox Series X, će na ovim konzolama u startu zauzeti preko 150GB prostora, a potrebno je imati mesta i za next-gen poslastice.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top