PC

Embracer Grupa(THQ Nordic) trenutno u razvoju ima 118 igara, novi Saints Row odložen

Svaka kompanija sa najnovijim finansijskim izveštajem otkriva i buduće planove postojanja, poput broja naslova koji se nalaze u produkciji.

The Embracer grupa, kompanija koja pod jednim imenom okuplja THQ Nordic, Saber Interactive, Coffee Stain, Koch Media i Amplifier Game je sa nedavnim izveštajem vezanim za zaradu u prethodnom kvartalu otkrio da je prodaja u prethodnom kvartalu bila nešto slabija u odnosu na isti period prošle godine, što je izazvano pandemijom korona virusa.

Manji pad ne zabrinjava mnogo ovu holding kompaniju, pošto je u razvoju trenutno čak 118 igara, od kojih 69 tek treba biti najavljeno. Brojka je dodatno povećana sa skorim prisvajanjem developera Saber Interactive, koji će nastaviti da radi po planu. Najavljeno je da će svake godine redovno izlaziti AAA naslovi, ali to naravno ne znači da će od ovih 118 svi izaći uskoro, već se tu verovatno ubrajaju igre u veoma ranim fazama razvoja.

Od te brojke, jedna igra je i novi Saints Row naslov, koji je ovim putem interno odložen za narednu fiskalnu godinu, te se neće pojaviti do marta 2021. već je potrebno dodatno čekanje, verovatno prouzrokovano korona virusom.

Embracer Group je možda nepoznato ime, ali se zapravo radi o kompaniji THQ Nordic, koja je 2019. odlučila da se pod ovim imenom ujedine svi studiji koji se nalaze u vlasništvu i da se kompanija ne zbunjuje ra razvojnim timom istog imena. Prisvajanja novih studija će se nastaviti i u budućnosti, pošto je obezbeđeno preko 166 miliona dolara samo u tu svrhu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top