PC

inXile Entertainment, kreatori Wasteland 3, rade na novoj RPG igri u Unreal 5 endžinu

Studio inXile Entertainment iza sebe ima izuzetno plodnu istoriju RPG igara, kao što su Torment: Tides of Numenera, Wasteland, The Bards Tale i druge, a trenutno u razvoju ima i Wasteland 3.

Treće izdanje u Wasteland serijalu se trebalo pojaviti ovog meseca, ali je zbog logističkih problema izazvanih korona virusom datum izlaska pomeren za 28. avgust.

Ovaj studio, deo Xbox Game Studios grupe, trenutno kao glavni zadatak ima privođenje kraju Wasteland 3, kako bi se izbeglo dodatno odlaganje, a sa izlaskom ovog naslova kreće rad na narednom projektu.

U odgovoru na Twitteru, inXile Entertainment je potvrdio da je u izradi novi AAA RPG naslov, kao i da će u njegovom razvoju biti korišćen nedavno najavljeni Unreal 5 endžin. U manje pozitivnim vestima, developer u istom tvitu navodi da će dolazak te igre potrajati, pošto se verovatno radi o ranoj fazi produkcije.

Dobro je čuti da inXile već ima pune ruke posla za narednu generaciju, i prihvatanje Unreal 5 endžina će verovatno značiti dosta igračima, jer je prikazani demo dao uvid u igriva fotorealistična okruženja koja napaja hardver Playstation 5 konzole.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top