PC

Mafia Remake će imati proširenu priču i veću mapu od originala

Nedavno smo konačno dobili detaljnu najavu Mafia: Trilogy, sa rimejkom prve igre, dugo očekivanog i potpuno zasluženog osveženja naslova iz 2002. godine.

Mafia: Definitive Edition je najavljena za PC, Playstation 4 i Xbox One, sa datumom izlaska zakazanim za 28. avgust, kada će se Mafia: Trilogy upotpuniti.

2K Games je u posebnoj objavi detaljno opisao šta sve Mafia: The City of Lost Heaven dobija u rimejk izdanju. Radnja je i dalje smeštena u 30-im godinama prošlog veka, sa Tomijem Andželom kao glavnim likom u priči o organizovanom kriminalu. Sada je priča blago proširena, gde dobijamo više detalja o likovima koje srećemo, čime se iskustvo čini kompletnijim.

Sam detalj da se radi o rimejku znači da vas očekuju modernizovani grafički detalji izrađeni u Mafia 3 endžinu, a prve fotke ste već imali prilike da vidite. Međuscene i glasovna gluma su iznova izrađene sa sve podrškom za 4K rezoluciju.

To nije sve, pošto je Hangar 13 poradio i na gejmplej komponenti, sa osveženjima koja bi trebala načiniti igru primamljivijom novim igračima, ali opet nisu značajne promene da bi odbile fanove originala. Grad Lost Heaven je proširen sa novim lokacijama za istraživanje, a na mapi ćete pronaći i neke stvari koje nisu ranije viđene, poput motocikala kao novog prevoznog sredstva.

Definitive izdanja za Mafia 2 i Mafia 3 su već dostupna za kupovinu, ali ona nemaju toliko značajne promene kao prvi deo, što će možda razočarati fanove. Ova izdanja su dostupna kao besplatna nadogradnja za igrače koji već poseduju igre, a oni koji ih nemaju u vlasništvu mogu kupiti Mafia: Trilogy kolekciju, sa kojom unapred rezervišu svoju kopiju Mafia rimejka.

Iskreno jedva čekamo da zaigramo Mafia rimejk, i nadamo se da će osveženo iskustvo biti kao što se promoviše. Sada ostaje samo da sačekamo 28. avgust.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top