PC

Novi trejler za Serious Sam 4 otkriva datum izlaska, tu je i prvi prikaz gejmpleja

Croteam je Serious Sam 4 najavio još 2018. godine, kada je praktično započet i dugi period tišine, sa jako malo detalja o ovoj iščekivanoj igri.

Sada smo konačno dobili najnoviji trejler koji otkriva kada ćemo dobiti priliku da se upustimo u vratolomne avanture Ozbiljnog Sema. Trejler je napravljen u maniru klasičnom za Serious Sam igre, gde viđamo neiskusnog vojnika koji ne uspeva da se izbori sa hordama, ali je zato tu protagonista naoružan do zuba.

Odlična je informacija da nećemo morati dugo da čekamo, pošto Serious Sam 4 izlazi već ovog avgusta na Steam i Stadia platformama. Otkrivena je i cena ovog prequela od 34 evra. To nije sve od predstavljanja, pošto je u zvaničnoj objavi otkriven i gejmplej za Serious Sam 4.

U seriji kratkih klipova su otkrivene vrste neprijatelja a kojima ćemo se susresti u avgustu, sa raznim varijacijama i napetim borbama. U klipovima vidimo i bogati arsenal oružja, koji je osvežen za potrebe nove igre, a predstavljen je i Legion sistem.

Ovaj sistem je ranije spomenut, i njegova svrha je da omogući prikaz na desetine hiljada neprijatelja odjednom na ekranu bez posledica po frejmrejt i stabilnost igre. Ova ideja deluje izuzetno odlično, i fascinirani smo što dobijamo priliku da se sa tolikom količinom neprijatelja suočima u jednom zalogaju.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top