PlayStation 4

Najnoviji video za The Last of Us 2 govori o gejmpleju

Taktika studija Naughty Dog je da igrače blagovremeno pripremi na dolazak The Last of Us 2, zakazan za jun, i to čini kroz seriju videa posvećenih raznim aspektima igre.

Nedavni video se bavio pričom, naravno bez spojlera, a sada je pažnja usmerena ka gejmplej komponenti. U videu su prikazani elementi kretanja i odabira opcija tokom igranja, kao i njihov uticaj na šanse za preživljavanje protagonistkinje Eli.

Novina u odnosu na prvi deo je opcija za skakanje tokom borbe, što čini borbe aktivnijim sa više opcija, a tokom okršaja ima mogućnosti za izbegavanja nečijeg udarca ili čak kontranapada.

Mogućnost prelaska u ležeći položaj je takođe prisutna, i u toj poziciji opcija za kraftovanje i upotrebu oružja ostaje dostupna, tako da postoji prilika da se od neprijatelja sakrije ispod vozila ili u nekom prolazu, ili da se isti iznenadi napadom. Prone pozicija će dati šansu igračima da zađu u neke regije do kojih se drugačije ne može stići, a Naughty Dog je i sam naglasio da igrači zbog otvorenog dizajna mogu propustiti neke stvari.

Više detalja ćete pronaći u videu ispod, a naredno izdanje serijala koji proučava The Last of Us 2 stiže 27. maja.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top