PlayStation 4

Serious Sam 4 na konzole stiže naredne godine, nakon isteka Stadia ekskluzivnosti

Nakon dugog perioda tišine, Croteam je doneo najnoviji trejler za Serious Sam 4 sa kojim smo saznali i okvirni datum pojavljivanja. Ova pucačina će se u avgustu pojaviti pred korisnike računara i Stadia platforme, sa kojom je sklopljen ekskluzivni dogovor.

Serious Sam 4 je prvobitno bio najavljen i za aktuelnu generaciju konzola, ali je njihovo spominjanje izostalo iz novog trejlera, Par sati kasnije je potvrđeno da iza toga stoji ugovor sa kompanijom Google da četvorka bude ekskluziva na Stadia striming servisu, što znači da se ona može pojaviti za PS4 i Xbox One tek 2021. godine, odnosno nakon isteka ekskluzivnosti.

Ekskluzivnost na Stadia servisu je svakako donela neke benefite pred developere i izdavača Devolver Digital, ali je pitanje koliko će se popularnost igre održati naredne godine kada su u pitanju konzole, pošto nas već za nekoliko meseci očekuje prelazak na next-gen.

Serious Sam 4 jedva čekamo da zaigramo i trenutno nam najzanimljivije deluje Legion sistem koji će na ekrane doneti horde sačinjene od desetina hiljada neprijatelja, što će svakako biti dobar doživljaj.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top