PC

Šta sve možete preuzeti/igrati besplatno ovog vikenda

Retko kada prođe dan a da se pred igračima ne nađe neka promocija koja omogućava uživanje u igrama po ceni vazduha koji udišemo. Vikendom je koncentracija igara najveća , i zato već drugu nedelju pred vas donosimo članak koji na jednom mestu okuplja sve što je trenutno besplatno.

Civilization VI – PC

Epic Games će izgleda tokom trajanja mega rasprodaje deliti samo prvoklasne naslove, pošto je nakon besplatnog GTA 5 sada u ponudu stigla odlična strategija Civilization 6. Firaxis Games je odradio odličan posao i peta civilizacija je dobila dostojnog naslednika. Ako iz nekog razloga niste imali prilike da zaigrate ovu odličnu strategiju, sada je pravo vreme da prođete čitavu istoriju čovečanstva i pravo u budućnost.
Kao i sa svim igrama na Epic Games Store, Civilization 6 je besplatan do narednog četvrtka – 28. maja.

Preuzmite ovde

Interkosmos – PC(VR)

Ako udobnost vašeg doma ispunjava i uređaj za uživanje u sadržaju iz virtuelne realnosti, za vas je pripremljena prava poslastica u ividu igre Interkosmos. Za igru možda niste čuli do sada, ali radi se o kvalitetnom VR naslovu koji vas vodi u svemir i aktivnosti inspirisane događajima 70-ih godina kada se SSSR sa Zapadom borio za nadmoć na nebu. Igra obiluje humorom i pričom koja se grana u zavisnosti na vašu kvalifikovanost upravljanja svemirskom kapsulom, Čitava estetika je inspirisana temom Hladnog rata i period u kojem je on tinjao. Interkosmos je besplatan do 25. maja.

Preuzmite ovde

Showdown Bandit

Jedan od mračnih obrta na događaje iz Toy Story filmova je Showdown Bandit. Radnja se odvija u napuštenom studiju nekada popularne emisije za decu, a igračke su ostale zaboravljene. Vi ste u ulozi probuđene igračke/lutke koja se šunjanjem mora izboriti za opstanak protiv opakih sila, i razrešiti misteriju. Igra kombinuje horor elemente sa izometričnom perspektivom, gde je potrebno izbegavati borbe po svaku cenu.

Preuzmite besplatno do 1. juna

Star Citizen

Star Citizen, igra na kojoj se godinama radi a nikako da se pojavi finalna verzija. Kako biste videli oko čega se digla tolika prašina, Cloud Imperium Games je omogućio da potpuno besplatno igrate Star Citizen sve do 1. juna. Svemir možete istraživati bez ikakvih problema i to sa raznim letelicama koje se svakodnevno smenjuju. Igra donosi veliku slobodu, i tokom ovih nekoliko dana moguće je iskustiti samo delić te slobode u slabo naseljenom svemiru.

Da biste igrali Star Citizen besplatno, potrebno je prijaviti se ovde.

DayZ – PC

Preživljavanje u video igrama je stalno popularno, samo što se smenjuju naslovi i njihove finese. Jedan od najpopularnijih naslova koji je moguće zaigrati besplatno do 25. maja u 17 časova je DayZ. Pred vama je ogromna mapa sa kompleksnim mehanikama poput lova, kraftovanja, gradnje i sličnog, a ujedno morate paziti na svaki susret sa drugim igračima.

Besplatna proba važi za Steam sa 40% popusta za one koji se odluče da kupe igru.

Stickman Ghost: Ninja Warrior

Takozvane “čiča Gliša” igre su i dalje jako popularne na Steamu, a u ovom slučaju Stickman svoje avanture nastavlja kao nindža ratnik. Stickman Ghost pred vas stavlja bogati arsenal sa hack-and-slash elementima koji će vam pomagati da povratite čast. Igra poseduje dosta brze mehanike borbe, i može biti interesantno na kraće periode. Sniženje sa 250 dinara na nula je dovoljan razlog da preuzmete.

Trenutno nije poznato koliko će promocija trajati.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top