PC

Assassin’s Creed je sporedne misije dobio samo par dana pre izlaska

Sporedne aktivnosti i misije su sastavni deo Assassin’s Creed serijala, bilo da je potrebno pronaći neki skriveni predmeti, ući u interakciju sa nekom osobom ili odraditi određenu aktivnost za što kraće vreme.

Ove sporedne stvari su deo prve Assassin’s Creed igre i svet čine življim sa više raznovrsnosti tokom igranja, a zanimljivo je da je malo nedostajalo da one uopšte i ne budu dodate u ovaj naslov.

Prema priči koju je ispričao Čarls Rendal, AI programer, sporedne aktivnosti su u Assassin’s Creed dodate tokom 5 dana pre zvaničnog izlaska. Do samog kraja je bila ideja da ovaj naslov donese klasičnu priču bez puno okolišanja, ali je onda stigla informacija da je dete direktora kompanije Ubisoft igralo igru i da mu je ona bila dosadna jer nije bilo sporednih aktivnosti.

U jeku samih priprema za lansiranje igre je poslat zahtev da se sadržaj igre proširi, a da pritom odlaganje igre nije moguće. A uz to je trebalo da ne bude nikakvih bagova, zbog rezanja igre na diskovima. U svojoj ludoj priči na Twitteru, Rendal otkriva da je dobio posebnu prostoriju kako bi se sa još 4,5 ljudi posvetio dodavanju sporednih misija u igru i to na što bolji način.

Ovaj developer se ne seća samog procesa, ali zna da su sporedne aktivnosti bile preko potreban dodatak igri, i da je zbog toga jako srećan. Uspešni rad za jako kratko vreme nije prošao u potpunosti bez bagova, pošto je promakao mali broj njih, zbog kojih nije moguće sakupiti maksimalni rezultat.

Sporedne misije i aktivnosti obogaćuju svaki AC naslov, i od prve igre pa do Odiseje su dobile značajne promene i napredak, ali je ono najvažnije da su načinile svet bogatijim mestom.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top