PC

U CoD: Warzone otkriven još jedan nagoveštaj za novu Black Ops igru

Call of Duty: Warzone nije obična besplatna Battle Royale igra, već je Activision koristi kao medijum koji će premostiti jaz između godišnjih premijum iskustava.

Još prošle nedelje se krenulo za tizerima za ovogodišnji Call of Duty naslov koji će se navodno zvati Black Ops Cold War, sa ulogom osveženja Black Ops pod-serijala. Nagoveštaji za novu igru su otkrivani unutar bunkera koji su polako otvarani igračima.

Pronađene su razne stvari koje upućuju na to da se radnja odvija u periodu Hladnog rata, poput nuklearne glave, sobe sa tajmerom i detaljima karakterističnim za Black Ops. Tokom vikenda je otkriven i nagoveštaj koji praktično potvrđuje da će nova igra biti Black Ops naslov.

Na jednom stolu u Call of Duty: Warzone zgradi je pronađen autić na daljinsko upravljanje, koji je inače jedan od killstrejkova dostupan samo u Black Ops igrama. Autić-bomba je pronađen rasklopljen i nedostaju mu neki delovi, ali pakovanje sa baterijama je tu, tako da nema greške o čemu se radi.

Sada ostaje samo da ispratimo koliko će dugo Activision golicati maštu igračima ovim nagoveštajima u Warzone, i kada će naredni Call of Duty naslov biti predstavljen, pošto je već prošao period tokom kojeg se tradicionalno odvija otkrivanje nove igre. Biće zanimljivo videti i da li će ove nuklearne bombe načiniti neku veliku promenu na mapi u igri, kao što se to dešavalo u Fortnite: Battle Royale.

Warzone kao igra koja služi da spoji dva premijum iskustva u Call of Duty franšizi je odlična ideja, pogotovu pošto ima preko 60 miliona igrača, pa su ovi tizeri savršena reklama.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top