Vesti

Još jedna “žrtva” korna virusa – bez Blizzcon konvencije ove godine

Od izbijanja pandemije Covid-19 svi fanovi Blizzardove linije igara su se pitali “a šta će biti sa Blizzcon 2020 konvencijom?”, nadajući se da zbog datuma, koji je po pravilu u četvrtom kvartalu, ipak ima nade za još jedan spektakl.
Nažalost, situacija u SAD-u je takva da ništa nije izvesno i Blizzard je odlučio da ne održi Blizzcon2020 i tako se priključio E3 i Gamescomu.

Celo saopštenje možete da pročitate ovde.

Ostaje nada za virtuelni događaj početkom sledeće godine.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top