PC

Nova igra kreatora Max Payne serijala osvanula na Epic Games prodavnici

Remedy Entertainment, studio koji se proslavio Max Payne i Alan Wake igrama, sada priprema nešto potpuno novo.

Još u februaru je najavljen početak rada na dva projekta ovog studija, a jedan od njih je slučajno otkriven bazi podataka Epic Games Store platforme. Kako saznaje portal MP1st, jedan unos na sajtu upućuje na to da Remedy Entertainment radi na projektu zvanom BigFish.

Ovo verovatno nije zvanično ime igre, već se radi samo o kodnom nazivu, a samo postojanje projekta na Epicdata.info podiže interesovanje fanova o čemu je reč. Za sada nema puno detalja, ali je vrlo verovatno u pitanju novi projekat za koji se Remedy služi Epic Games pltformom kako bi lakše komunicirao sa developerima.

BigFish kao unos nije sasvim slučajno osvanuo na EGS, umesto na SteamDB, pošto je Epic Games postao ekskluzivni izdavač predstojećih projekata ovog studija. Od dva spomenuta projekata, Remedy je naveo da je jedan najambiciozniji do sada, dok je drugi manjeg formata ali u istom univerzumu. Moguće je da kodni naziv “BigFish” važi kao opis za ambicioznu AAA igru.

Da se ne radi o nekom dodatnom sadržaju za Control, potvrđuje isti sajt na kojem se za ovu igru kao izdavač navodi 505 Games, što u slučaju “velike ribe” i priloženo fotografije nije.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top