PC

Pyramid Head iz Silent Hill serijala je novi ubica u Dead by Daylight

Asimetrični horor multiplejer naslov Dead by Daylight je od pojavljivanja stekao slavu tako što je u ponudu doveo brojne antagoniste iz drugih franšiza.

To su mahom bili zlikovci iz slasher filmova, popularnih tokom 80-ih i 90-ih godina, ali sada je pred igračima jedan od najpoznatijih likova iz horor igara. To je Pyramid Head, od koga smo strepeli u Silent Hill serijalu.

On će uterivati strah u kosti u Dead by Daylight od juna, sa početkom Silent Hill poglavlja. To nije jedini sadržaj koji dolazi, pošto se ponudi preživelih karaktera pridružuje Šeril Mejson, koja je već preživela užase Silent Hilla, a sada ćemo videti da li će ponovni susret proći uspešno.

Nova mapa će takođe biti dodata i ona predstavlja zgradu osnovne škole Midvič, koja jezivim dizajnom uteruje strah u kosti.

Lepo je ponovo videti “piramidoglavog”, iako je to izvan Silent Hill igara. Godinama se već čeka na povratak ove franšize, ali su nedavne glasine da se radi na PS5 igri opovrgnute od strane Konamija.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top