Vesti

Far Cry 5 je besplatan za igranje tokom vikenda

Navikli smo da Ubisoft aktivno nudi promocije u vidu besplatnog vikenda igranja u raznim naslovima koji su multiplejer bazirani, ali ovoga puta je u ponudi igra koja do sada nije bila deo besplatne ponude.

Far Cry 5 će biti besplatan za igranje tokom predstojećeg vikendasa početkom od 29. maja u 15h do 31. maja u 22 časa. Tokom tog perioda sav sadržaj igre će biti dostupan za igranje bez ograničenja, tako da ako ste u potpunosti slobodni, možete preći čitavu kampanju za koju treba oko 18 sati igranja.

Besplatni vikend važi samo za PC igrače, dok će oni na konzolama morati da sačekaju neki drugi put. Uz besplatni vikend, Far Cry 5 je i na 75% popusta putem uPlay platforme, pa se tako može kupiti za 15 dolara.

Far Cry 5 vas vodi u Houp okrug, gde vlada okrutni religijski kult sa kojim ulazite u sukob, na strani antagonista vas očekuje harizmatični Džozef Sid. Napucavanje je poprilično zadovoljavajući element ovog naslova, ali je Ubisoft nažalost koristio previše elemenata iz drugih igara. Naše utiske možete pročitati na ovom linku.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top