PC

Sobni bicikl možete voziti ulicama Los Santosa u GTA 5 zahvaljujući ovom modu

Kada vreme napolju nije pogodno, ili jednostavno ne želite da se bakćete sa saobraćajem kako bi uživali u vožnji omiljenim nemotorizovanim dvotočkašem, sobni bicikl je savršena alternativa.

Mana je što nemate priliku da vidite dosta stvari oko vas, a pređena distanca je primetna samo na malom ekranu. Ako želite da okretanje pedala u kući načinite zanimljvijim i da napredak vidite, onda je Grand Theft Bike V mod savršen izbor.

Ovaj nedavno objavljeni mod igranja za GTA V, omogućava da se okretanje pedala na sobnom biciklu beleži u igri, gde će virtuelni karaktera na biciklu ići po ulicama Los Santosa. Mod je kompatibilan sa većinom pametnih trenažera koji koriste bežični ANT+ protokol za transfer podataka, čime se upotrebljena sila verno prenosi u svet igre.

Sistem funkcioniše i naizmenično, pošto mod detektuje poziciju u igri, tako da ako se nalazite na usponu ka znaku Vinewood to ćete i osetiti na pedalama trenažera. U jednačinu ulazi i vetar, kao i podloga za kretanje, što je odličan sistem i dodatno produbljuje izazov. Problem u vidu skretanja i drugih radnji koje zahtevaju tastaturu, rešen je predefinisanim rutama kretanja po svetu u igri, tako da vama ostaje samo da okrećete pedale.

GTA 5 ste već imali prilike da preuzmete besplatno, tako da vam ostaje samo da imate sobni bicikl kompatibilan sa novim tehnologijama i vožnja može da počne. Mod možete preuzeti putem ovog linka, gde vas očekuju i detaljna uputstva.

U ostalim vestima vezanim za GTA serijal, izgleda kao da će šesti deo izaći tek 2023. godine, pošto je za taj fiskalni period planiran više nego dupli utrošak novca na marketing od strane kompanije Take-Two.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top