PlayStation 5

Zvanična Playstation 5 konferencija se održava naredne nedelje

Playstation 5 - PS5

Kada se pre nekoliko meseci govorilo o nadolazećem predstavljanju Playstation 5 konzole i igara, činilo se nekako kao da je to još uvek daleko od nas. Ali eto, jun je već pred nama, a sa njim i Sonijeva prezentacija posvećena Playstation 5 konzoli.

Džejson Šrier, pouzdani izvor industrije, je otkrio da će se digitalni događaj u potpunosti posvećen Playstation 5 konzoli održati već naredne nedelje. Informacija dolazi od ljudi bliskih sa kompanijom Soni, ali nijedan zvaničnik nije hteo da podeli detalje.

Drugi insajder, Džef Grub sa portala VentureBeat, je takođe otkrio da će se Sonijevo PS5 predstavljanje održati naredne nedelje i to sa preciznim datumom – sreda 3. jun. Ovo je dan ranije od inicijalno planiranog 4. juna, ali se ne uopšte ne bunimo.

Na ovom događaju će biti pružen blagi uvid u dizajn konzole, dok će veći fokus biti na next-gen igrama. Džef naglašava da ne treba očekivati preterano detaljne objave, već da će se o predstavljenim igrama govoriti u događajima koji će se održati kasnijeg datuma.

Xbox Series X predstavljanje gejmpleja nije prošlo baš najbolje, pošto su fanovi kritikovali nedostatak pravog gejmpleja, umesto kog su prikazani in-engine trejleri. Videćemo da li je Soni naučio na Microsoftovim greškama i da li će Playstation 5 imati konkretan gejmplej za prikazati.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top