PlayStation 5

38 next-gen igara će biti prikazano u novom broju Playstation časopisa

Glasine sa kraja aprila su bile tačne, pošto će na stranicama najnovijeg izdanja Playstation časopisa biti prikazane next-gen igre za Playstation 5 konzolu.

To je potvrđeno sa procurelom fotografijom naslovne strane magazina, gde je napisano da će unutar časopisa biti prikazano 38 Playstation 5 igara sa sve prvim fotografijama iz njih, koje će biti solidna zamena za standardne gejmplej snimke.

U Playstation časopisu tih 38 igara nisu potpune ekskluzive, i neke neče biti premijerno prikazane pošto su već najavljene, kao što su Assassin’s Creed Valhalla, Dirt 5, i drugi naslovi koji su već obećani za PS5, ili su predstavljeni na Majkrosoftovoj Inside Xbox prezentaciji. U tom broju očekujemo i neka iznenađenja, kao i prikaz najnovijih Playstation ekskluziva koje se dugo pripremaju.

Ovo 176. izdanje Playstation časopisa će postati dostupno od 2. juna, za neke možda i ranije, što će biti samo uvod u veliki digitalni događaj koji se održava takođe naredne nedelje, a prema pouzdanim izvorima to će biti 3. jun.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top