PlayStation 4

Prikazano 8 minuta gejmpleja za The Last of Us 2

Kako se približavamo tom 19. junu i konačnom izlasku dugo očekivane Playstation ekskluzive The Last of Us 2, Naughty Dog nastavlja sa otkrivanjem novih detalja.

Najnoviji State of Play je bio u potpunosti posvećen ovom naslovu, sa željom da se prikaže što više gejmpleja u post-apokaliptičnom svetu, dok je kroz naraciju objašnjeno više stvari o samom svetu i šta Eli očekuje.

Prvi deo prezentacije je praćen naracijom Nila Drukmena, vođe projekta u studiju Naughty Dog. On je kroz seriju scena govorio o događajima između dve igre, novim lokacijama koje nisu bile prikazane u originalnoj igri, i to kroz 4 godišnja doba. The Last of Us 2 donosi nove mehanike kretanja i penjanja koje daju stratešku prednost tokom borbi i olakšavaju istraživanje, poput konopca koji dozvoljava silazak sa velikih visina.

Pročitajte još: Next-gen gejmplej za Playstation 5 konzolu će biti prikazan pre nedelje juna

Površina sveta u TLOU 2 će jedna od najvećih kada se radi o igrama ovog studija, tako da na scenu stupa jahanje konja za brži prelazak kroz prostranstva ili vožnja motornim čamcem za poplavljena podružja.

Na oko 16 minuta State of Play prezentacije počinje osmominutni gejmplej video u kojem se nema prekida i komentarisanja developera, tako da dobijate dobar prikaz sveta i aktivnosti koje se nalaze u prostranom mračnom svetu

I da, tokom ove State of Play prezentacije prikazano je da jedan NPC igra Hotline Miami na Playstation Vita konzoli, što je zanimljiv detalj studija Naughty Dog i nadamo se da će biti više sličnih.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top