Nintendo Switch

Power Rangers: Battle for the Grid je prva igra koja podržava krosplej između 5 platformi

Power Rangers: Battle for the Grid je borilačka igra sa Moćnim Rendžerima u glavnoj ulozi koja sa sobom nosi prilično zabavan gejmplej sa dopadljivim dizajnom junaka iz detinjstva.

Ova igra je prošla ispod radara mnogim igračima i slabo je zapažena, ali je nWay sada privukao pažnju sa krosplej funkcijom. Battle for the Grid igra koja spaja multiverzum Moćnih Rendžera je od samog starta nudila krosplej, igranje između različitih platformi, a od juna će ovaj naslov poneti titulu prve igre koja ima punu crossplay podršku između 5 platformi.

4 platforme su mahom najviša brojka, ali pošto Battle for the Grid pored PC, PS4, Xbox One i Switch platformi postaje dostupan i za Stadia Pro, čime je poneta ova titula.

Krosplej funkcija je poprilično zgodan dodatak, pošto objedinjuje čitavu igračku bazu na jednom mestu, bez ograničenja, ali je naravno potrebno da gejmplej bude izbalansiran kako igrači sa tastaturom ne bi imali prednost nad onima sa kontrolerom i obrnuto.

Od prvog juna će putem Stadia servisa postati dostupno još nekoliko igara, među kojima Superhot i Little Nightmares, tako da se ponuda na ovom servisu za strimovanje igara iz oblaka polako povećava, ali je potrebno dosta više kako bi se povećala baza korisnika.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top