PlayStation 5

Procurela lista 38 next-gen igara iz Playstation časopisa

Retko šta je na internetu bezbedno od curenja u javnost pre zakazanog predstavljanja, pogotovu kada se govori o industriji video igara.

Jedan od brojnih primera je lista sa next-gen igrama u Playstation Magazinu, o kojoj se govorilo još krajem aprila. Tačan broj igara, 38, je nedavno otkriven, a sada je procurela i stranica iz Playstation Magazina u kojoj su prikazani nazivi tih igara, zajedno sa okvirnim periodom kada ih možemo očekivati.

Lista navodi igre koje su već dostupni za PS4 i od prvog dana će se pojaviti za PS5, a takođe se nalaze i nazivi igara čije najave tek očekujemo u narednim mesecima. Na prikazanim stranicama ispod možete videti igre označene zelenom bojom koje dolaze sa izlaskom nove konzole, žutom igre koje dolaze u periodu 6-12 meseci i crvenom one sa planiranim izlaskom tek nakon godinu dana.

Deo ovih igara je bio predstavljen tokom Xbox Series X gejmplej događaja, dok je će neke, poput Sniper Elite 5, Dragon Age 4, WRC 9 i The Sims 5 tek biti predstavljene. Zanimljivo je da na listi nema nijedne Playstation ekskluzive, čije se predstavljanje toliko dugo očekuje, zbog čega je ova lista pomalo razočaravajuća za fanove.

Za sada nije dostupan kompletan časopis, pa ne znamo da li je još stranica posvećeno narednoj generaciji konzola i funkcionalnostima koje ona nosi, tako da ćemo za dodatne informacije sačekati još par dana.

Najava ekskluziva će definitivno doći ovog leta. Sada nije poznato da li će Playstation 5 događaj zakazan za 3. jun biti vezan za ove naslove u časopisu, ili će upravo on biti posvećen Playstation 5 ekskluzivama.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top