PlayStation 5

Sony potvrdio održavanje Playstation 5 prezentacije za 4. jun

Kraj radne nedelje doneo je još jednu potvrdu ranijih glasina, ovoga puta vezano za predstojeće predstavljanje Playstation konzole.

Sony je kratkim tizerom potvrdio da će se Playstation 5 prezentacija održati naredne nedelje, tačnije 4. juna u 22 časova po našem vremenu. Prvenstveno se mislilo da je događaj pomeren za 3. jun, ali je ipak ostao datum od ranije procurelih informacija.

Događaj je nazvan “Budućnost gejminga”, ali nije zvanično rečeno ka kojem segmentu nove konzole će biti upućena puna pažnja, da li hardveru i dizajnu, ili video igrama.

Tizer prikazuje DualSense kontroler izbiliza, sa suptilnim plavim LED osvetljenjem i dopadljivim izgledom plastike na tasterima. Naravno, o čemu god da se radi, Sony će privući dosta pažnje na sebe, pošto je ovo prvi put da dobijamo više zvaničnih detalja vezanih za Playstation 5.

Očekuje se da će biti prikazane PS5 eksluzivni naslovi, o kojima se takođe dosta govorilo u prethodnom periodu. Činjenica je da članovi Playstation Studios grupe uveliko pripremaju igre za narednu generaciju konzole, ali je o tome bilo dosta malo detalja. Delić igara za Playstation 5 je predstavljen sa procurelom listom iz PS magazina, gde je moguće videti 38 igara, ali ne i ekskluziva.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top