PC

Cyberpunk 2077 gejmplej demo je sada moguće gledati i u 8K rezoluciji

Gejmplej demo u trajanju od 48 minuta je objavljen sredinom prošle godine na oduševljenje svih fanova, i prikazao je deo Noćnog grada i šta je sve u ponudi igračima koji jedva čekaju da Cyberpunk 2077 konačno izađe.

Sada imamo još jedan razlog da spomenuti demo odgledamo iznova, a to je nadogradnja na 8K rezoluciju. Naravno, nije reč o prostoj promeni rezolucije na 8K, dok je u stvari izvor isti, već je ovde na scenu uskočila veštačka inteligencija.

Iza osveženog gejmpleja stoji Youtube kanal Ani HVX, koji je hardver svog računara i veštačku inteligenciju gurao do maksimuma za dostizanje 8K rezolucije, o čemu govori podatak da je za renderovanje ovog videa bilo potrebno čak 71 sat, što je oko tri dana, a u pitanju nije slab hardver. već prava zver sa i7 9700K i RTX 2080.

Poboljšanje kvaliteta je primetno i to pogotovu kada podesite 8K rezoluciju, a ako želite da pogledate gejmplej video koji prošao kroz kompresiju, to možete učiniti putem ovog linka, samo spremite 60GB prostora.

8K monitori i televizori su još uvek daleko od svakodnevnih korisnika, ali je ovaj video samo pokazatelj da AI može učiniti odličan posao na polju upscalinga grafike, a ujedno možemo osetiti ukus grafike koja stiže sa next-gen konzolama.

Cyberpunk 2077 očekujemo 17. septembra, tako da je ovo odlična prilika da prekratimo čekanje.
Nedavno je objavljeno da će ovaj naslov biti prepun nasilja i raznih užasnih scena, šta znači da se CD Projekt Red nije nimalo uzdržavao.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top