Mobile

Fortnite: Battle Royale 350 miliona registrovanih igrača proslavlja novim koncertima

Battle Royale ostvarenje kompanije Epic Games nastavlja da raste, sa nedavno obeleženom rekordnom cifrom kada su u pitanju registrovani igrači.

Od pojavljivanja u septembru 2017. godine, pa sve do sada, ukupno je registrovano preko 350 miliona igrača, što je ogromna cifra. Veliki deo ove masovne igračke baze je izuzetno aktivan ove godine, pošto je u aprilu provedeno preko 3,2 milijarde sati u igri.

U aprilu je postavljen i novi rekord po broju igrača koji su se u jednom momentu našli u igri, ukupno njih 12,3 miliona, daleko više od bilo kojeg drugog naslova na tržištu.

Veliki udeo u ovom rastu baze igrača imaju specijalni događaji, mahom vezani za filmska ostvarenja, ili održavanje virtuelnih koncerata. Trevis Skot je prošlog meseca održao odlični koncert, a Epic istu praksu nastavlja i u maju.

8. maja u 3 sata izjutra po našem vremenu će biti održan veliki koncert u novom Party Royale modu igranja, gde će glavne zvezde biti poznati muzičari Dilon Frencis, Stiv Aoki i deadmau5, koji će praviti spektakl na novoj mini mapi.

Za slučaj da ste propustili, Party Royale je specijalni mod igranja za Fortnite igrače koji žele samo provod bez napucavanja i konstantne borbe. Epic će na odličan način održati promociju ovog noviteta, a za one koji nisu u mogućnosti da odgledaju premijeru biće održana “repriza” dan kasnije.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top