PC

Heavy Rain, Detroit: Become Human i Beyond Two Souls sredinom juna stižu na Steam

Kada je Epic Games dugogodišnje Playstation ekskluzive studija Quantic Dream doveo na svoju platformu, samo je pitanje vremena bilo kada će ove igre preći i na Steam.

Odgovor je godinu dana, pošto je sada nakon pojavljivanja listinga u pozadini Steam platforme, obelodanjeno da će sve igre postati dostupne igračima od 18. juna. Te igre su Heavy Rain, Beyond: Two SoulsDetroit: Become Human.

Sve tri igre kao zajedničko imaju pružanje iskustva nalik gledanju filmskih trilera, dok priča duboko preipituje moralne norme, samo sa blažim izmenama. Detroit je relativno nova igra, ali su Beyond: Two Souls i Heavy Rain oko deceniju stare. Ova dva naslova su podmlađena PC portom, tako da je  iskustvo na standardnom nivou.

Cene ovih igara za sada nisu poznate, ali će se verovatno razlikovati i biće u rangu od 20-40$. Dok čekate izlazak, za sva tri naslova je obezbeđena besplatna demo verzija, tako da se možete uveriti u ponudu studija Quantic Dream.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top