PC

Igru Arx Fatalis možete preuzeti besplatno u znak 2 decenije postojanja studija Arkane

Arkane Studios, renomirani studio koji stoji iza igara Prey, Bioshock 2, Dishonored serijala, određenih Wolfenstein igara, i brojnih drugih, proslavlja preko dve decenije postojanja.

Dugi period uspešnog postojanja je već obeležen specijalnim Noclip dokumentarcem u kojem se govorilo o otkazanim i izdatim igrama, a sada je jubilej ozvaničen poklanjanjem prve igre koju je Arkane napravio – Arx Fatalis.

Arx Fatalis je akcioni RPG naslov u kojem je čovečanstvo primorano na život u pećinama, gde se nailazi na više klasa, sa otvorenim  gejmplejom. Ovaj naslov je zastareo za današnje standarde, ali je lepo posetiti ovo parče istorije, koje kazuje prve korake studija Arkane.

Arx Fatalis možete preuzeti besplatno na sajtu izdavača Bethesda kroz kratku proceduru. Potrebno je otići na sajt Arkane20, kliknuti na baner Join Arkane Outsiders, kreirati Bethesda.net nalog i prijaviti se za mejl obaveštenja. Ovom procedurom ste sebi obezbedili igru, a uz nju dobijate i digitalnu knjigu za umetninama iz igre.

Arx Fatalis možete preuzeti besplatno do 31. maja, a najavljeno je da će godišnjica biti obeležavana u narednim nedeljama, sa još specijalnih priča, kao i drugim besplatnim naslovima.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top