PC

Kupon od 10$ više ne važi za kupovinu The Witcher zbog cene umanjene za 1 cent, sada košta 14,98$

Pre nekoliko dana smo vas obavestili o odličnoj prilici za kupovinu igre The Witcher 3: Wild Hunt GOTY edicije po ceni od samo 5$ zahvaljujući Mega rasprodaji na Epic Games Store.

To je bilo moguće zato što je igra koštala 14,99 dolara i sa primenom kupona vrednosti od 10$ koji je dodeljen svakom korisniku EGS platforme. Nadamo se da ste bili brzi, pošto ta opcija više nije moguća.

Zahvaljujući lukavstvu čeonih ljudi ove platforme, cena za The Witcher 3 je naknadno oborena za samo jedan cent, odnosno na 14,98$ čime je upotreba kupona onemogućena, jer je on validan samo za igre koje koštaju 14,99 pa naviše.

Pročitajte još: GTA 5 je potpuno besplatan na Epic Games Store

5$ za odličnu igru kakav je The Witcher 3 je stvarno odličan popust, i izuzetno je nepošteno naknadno manipulisati cenom igre samo kako bi se onemogućila upotreba dodeljenog kupona.
Ovo naravno nije prvi put da je tokom trajanja Epic Games rasprodaje onemogućeno preuzimanje igara po nižoj ceni, pošto je i u ranijim akcijama bilo sličnih slučajeva, gde su mnoge igre bile uklonjenje tokom trajanja promotivnog perioda.

Trenutno nije poznato da li je za ovo odgovoran Epic Games direktno ili developer CD Projekt Red, tako da ne upiremo prstom ni na jednu stranu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top