PC

Mafia 1 remaster izlazi krajem avgusta, procurele prve fotografije i trejler

Ono što je Kum(The Godfather) u kinematografiji, to je Mafia u video igrama po pitanju prezentacije mafijaških činova 20. veka. Prvi naslov ovog serijala se pojavio sada već davne 2002. godine, ali povodom izdavanja Mafia: Trilogy dobija remaster izdanje na koje se izuzetno dugo čekalo.

Danas je 2K Games predstavio kolekciju Mafia igara, tizerom gde je bilo moguće videti inserte iz drugog i trećeg dela, ali ne i prvog. To je mnoge začudilo, a developer je sa pravom čuvao detalje, doduše ne uspešno, pošto su oni procureli po bespućima interneta.

Prvo je na Microsoft Store osvanuo listing za Mafia 1 Definitive Edition što je otkrilo da se radi o remasteru, a ubrzo su osvanule i prve fotografije. Slike iz igre smeštene u eri prohibicije izgledaju prelepo i predstavljaju ogromnu nadogradnju u odnosu na vremešni original, tako da je ovo na tankoj liniji između remastera i rimejka. Ujedno je procureo i trejler koji dodatno prikazuje igled sveta u igri.

(vest se nastavlja ispod)

Listing na Microsoft Store otkriva da će se Mafia remaster pojaviti 28. avgusta, ali ne otkriva da li to važi i za ostala dva naslova iz serijala. Verovatno će 2K imati pristup sličan onom sa Master Chief kolekcijom, gde igre izlaze u određenom vremenskom razdoblju za one koji su čitav paket već platili.

Vezano za Mafia 2 i 3m još uvek nije poznato da li one dobijaju značajan vizuelni preobražaj i da li će se poraditi na određenim klimavim elementima. To ostaje da saznamo 19. maja, za kada je zakazano puno predstavljanje Mafia: Trilogy.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top