PC

Nakon gotovo 2 godine neaktivnosti, Twitter nalog Mafia serijala tizuje novi projekat

Zvanični Twitter nalog Mafia serijala je ponovo aktivan, nakon gotovo dve godine “ravne linije”, pred fanovima je tvit sačinjen od jedne reči “Family”.

Porodica je veoma jaka zajednica kada su u pitanju Mafia igre, ali to ne otkriva šta izdavač 2K Games zapravo ima u planu kada se radi o ovom serijalu.

Vrlo je verovatno da je reč o specijalnim verzijama ili remasteru prethodnih igara, što je došlo u javnost tokom aprila putem tajvanskog odbora za rejting igara. Na sajtu ovog regulatora su osvanula Definitive izdanja za Mafia 2 i Mafia 3 igre, što bi moglo značiti da drugi deo dobija zasluženi remaster i izlazak na moderne konzole.

Definitive edition je prilično širok pojam kada su u pitanju video igre, pošto on može značiti remaster igre, ali i prostu dopunu u vidu dodavanja naknadno izdatog DLC sadržaja. U ovom slučaju bi logično bilo da Mafia 2 dobije remaster, a da se za Mafia 3 izvrši osveženje, mada bi bilo potrebno više od toga kako bi se ispravile sve greške.

Naravno, ovo su samo nagađanja potpomognuta vraćanjem u život Mafia Twitter naloga, ali ne bi trebalo da čekamo još puno na zvanično otkrivanje, šta god to bilo.

Ovo nije prvi put da Twitter nalog nakon nekoliko godina ponovo postane aktivan i onda ubrzo dobijemo najavu Remastera, pošto se upravo to odigralo prošlog meseca sa Crysis Remastered.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top