Vesti

No Man’s Sky ovog juna dolazi na Xbox Game Pass

Xbox Game Pass servis, putem kojeg možete uživati u ogromnom broju igara po niskoj ceni pretplate, u junu dobija novo pojačanje.

Narednog meseca će proceduralno generisani svemir igre No Man’s Sky postati u potpunosti dostupan pretplatnicima Xbox Game Pass za PC i Xbox One. Verzija igre je najnovija, sa svim dodacima koji su prošlih godina igru načinili odličnom i povratili poverenje fanova. Za one koji više vole da igre imaju dostupne u svojim bibliotekama, No Man’s Sky će biti dostupan i putem Microsoft Store sa trenutno sniženom cenom od 25 dolara.

Ako volite istraživanje velikih prostranstava, No Man’s Sky je kvalitetno iskustvo u koje vredi uložiti vreme i novac, pogotovu nakon odličnih dodataka i aktiviranog multiplejera. Hello Games je najavio da će i ove godine doneti veliki besplatni apdejt za No Man’s Sky, tako da se nadamo daljim osveženjima.

U drugim junskim Xbox vestima, predstavljen je novi paket besplatnih igara za Xbox Live Gold pretplatnike, koji će biti moguće preuzeti od narednog meseca.
U ponudi je 4 naslova – Shantae and the Pirate’s Curse, Coffee Talk, Deystroy All Humans i Sine Mora.

Sine Mora i Destroy All Human su svakako dva najzanimljivija naslova sa liste, pogotovu što za drugu očekujemo izlazak remastera. Ove igre su dostupne za Xbox 360, ali i za Xbox One putem backwards compatibility opcije.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top